Super kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Levering: 4-7 hverdage

 

HANDELSBETINGELSER

 

HANDELSBETINGELSER HOS  SJOVPLAKAT.DK

GENERELLE OPLYSNINGER

Sjovplakat.dk

Århusvej 227

8464 Galten

CVR nr.: 41681977

E-mail: info@sjovplakat.dk 

PRISER

Hos Sjovplakat.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

BETALING

Hos Sjovplakat.dk modtager vi betaling med VISA, Visa Dankort, Mobilepay, Mastercard, Maestro. Alle beløb er i Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING

Sjovplakat.dk tilstræber at afsende ordrer så hurtigt som muligt indenfor 4-7 hverdage. 2-4 dage til det grafiske arbejde + produktion. Derudover 2-3 dage med fragten.

Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret til nærmeste pakkeshop, der angives ved bestillingen. Dog hænder det, at den ikke kommer til nærmeste, dog stadig i samme by.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med GLS eller Postnord.

Opstår der problemer, kontakt da kundeservice. Der leveres varer alle ugens hverdage. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Sjovplakat.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Rasoep

Århusvej 227

8464 Galten

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

FORTRYDELSESRET

Alle vores bestillinger produceres i forbindelse med de enkelte, brugerdefinerede køb. Kunden kan, i forbindelse med sin bestilling, vælge at få tilsendt et udkast af sin ordre. Dette udkast kan ifølge Tilfredshedsgarantien rettes og tilsendes igen, til kunden er tilfreds. Når udkastet er godkendt (eller hvis bestillingen gennemføres uden ønske om udkast), kan ordren ikke ændres eller returneres. Der er derfor heller ingen fortrydelsesret ved køb på vores side.

Men lever produktet ikke op til din forventning eller modtager du et defekt produkt, så kontakt os venligst.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

TILFREDSHEDSGARANTI

Kunden kan gøre brug af sin tilfredshedsgaranti, ved at få tilsendt udkast af sin bestilling, før den produceres. Dette udkast kan rettes og tilsendes igen, til kunden er tilfreds. Når ordren er gennemført, frafalder tilfredshedsgarantien.

RETTIGHEDER

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Rasoep. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har registreret.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS:

Har du en klage over et produkt købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: info@sjovplakat.dk